lördag 16 augusti 2008

In Budapest 4e dagen

Ett lejon på ett lejon


På termalbadet, den varmaste källan vart 38 grader, urmysigt
Vackert och stämningsfullt
Jensan vart sugen på vattenmelon, och då blev d det samt baguette inhandlat i saluhallen

Jensan och jag besökte idag Budapest zoo. Vi hade för att liva upp det hela lite grann en tavling om vem som kunde klappa flest djur. Jag vann...sáklart. Bland dessa ingick bland annat; en fjaril, en gris, kanguru, prariehundar, höna och en alpacka. Det var ett ovanligt klappvanligt zoo faktiskt. Tragiskt var dock att dem aven hade vanliga hundar som man kunde titta pá, och dem ság sjukt ledsna ut...Usch!
Men förutom detta har vi idag blivit val omhandertagna med massage och pedikyr pá halsobadet. Dem karvade bort nastan hela fötterna pá oss, men kanske inte sá konstigt, sá mycket som vi traskat runt i den har stan. Den varma kallorna bidrog ocksá till att fá oss att kanna oss som nya manniskor igen
Som ni marker blev det dá ingen Ballesjö idag, det vart pá tok för kallt. Vi vaknade i natt av att vinden ven rakt in i rummet och med lagsta temperatur. Darför blir det istallet ett nytt försök imorgon...Vi SKA dit! Imorn ar det aven dags att ta i med hárdhandskarna angáende várt lilla brák med personalen om utebliven Ac i vár lya. Nu ar det dags att gá upp pá namnda rum och göra oss iordning för kvallens utgáng.

Inga kommentarer: