måndag 27 oktober 2008

Spexhelg

TRASA höll låda

Dra egna slutsatser...

Sittningen


Lekar

Årets spexhelg är över för denna gång och den vart mycket lyckat om jag får säga det själv! Förutom sång, dans och scenrep har dagarna varit fyllda med god mat, lekar, Sittning och allmänt spexeri! Lite tråkigt var bara att några blev sjuka under helgens gång, sånt är aldrig kul.
Som vi alla vet är spexare uika i sitt slag. Det är aldrig någon som drar sig för att bjuda på sig själv och visa upp sina talanger av sång och skådespel eller annat! Vi är dessutom allihop alltid pepp på att leka... som ju är min absoluta favoritsysselsättning! Kan det bli bättre?!! På sittningen (som jag o Karin var de ultimata toastmastarna på förstås) var det mycket av allt och detta med hög klass dessutom. på lördagskvällen satt vi uppe till efter kl 03.00 och skrålade ikapp med (vacker?!) allsång. Gitarr hade vi spelandes i bakgrunden.
Inte många timmar efter det att bussen släppt av oss hemma igår saknade vi varann och drog ner till stan där vi käkade bakispizza tillsammans. Gött! Efter det blev det matshopping me halva gänget på Maxi. Det är ju alltid roligare att handla tillsammans såklart!

Inga kommentarer: