söndag 28 oktober 2012

1770 och Agnes Waters

Vu har dragit vidare fran Airlie Beach och befinner oss nu i ett litet samhalle som heter Agnes waters. Ett jattemysigt stalle med natur precis sadan man tanker sig att Australien ska ha.

Idag har vi hyrt elektriska cyklar och tagit en tur till 1770. Tror att det heter sa for att James Cook var har nan gang under det aret. Vad han gjorde har fortaljer inte historien, eller sa har jag helt enkelt inte last pa ordentligt!

Imorgon tar vi bussen till Noosa dar det ska laras att surfa.
Om bara vadret blir battre dock.. Just nu regnar det och ar forvanansvart kyligt.

Om vi ska aterga till airlie beach sa akte vi dar ut pa segeltur i Withsunday islands. Jattefint och sa.. men jag och batar hor nog inte ihop. Madde bra pa morgnarna, men framat kvallarna pa baten fick jag inte ner en enda bit mat och sen kom Ulrich och halsade pa som ett brev pa posten.. Uurrk!
Annars var det fint. Valdigt romantiskt och sa.
Var pa en sandstrand som vart valdigt speciell. Sanden var tydligen ultra ultra fin, och batladarna grymtade en del nar alla hade rakat fa med sig sand som hade fastnat pa vatdrakterna vi hade lanat. (eftersom det ar den sista sanden i varlden och det produceras tydligen inte nat mer av den).

1 kommentar:

Anonym sa...

Då vet vi var isak ärvt sin båtåksjuka ifrån....
Ha det super!! Kram A&J&I&M